tisdag 17 augusti 2010

Absolut ingenting!

Nej, absolut ingenting här hänt på den här bloggen på snart ett år. Jag har alldeles kommit av mig i bloggandet efter det att vi flyttade. Hade massor med idéer till blogginlägg i samband med flytten men det bidde inte ens en tumme ;-). Det har också gått upp och ner med bloggläsandet och kommenterandet. Trodde ju att jag skulle hinna/orka mkt mera sådant i samband med att vi skulle komma på plats i lägenheten och få mer fritid över nu när vi inte hade hus och trädgård att sköta men inte ens det.



Hösten var jobbig med husförsäljningen som inte gick exakt enligt planerna. Sedan hann vi precis bara städa ut oss ur huset och komma på plats i lägenheten så åkte både maken och jag på svininfluensa (barnen klarade sig som tur var). Vi var i princip totalt utslagna i två veckor och var väldigt glada att vi hade hunnit klart med flytten. Som tur är bor vi nu granne med skolan och barnen kunde ta sig dit på egen hand utan att vi behövde skjutsa dem med bilen. Efter influensan har vi inte riktigt hämtat oss känns det som om vi har varit mer eller mindre krassliga hela året.



Vi har som sagt mer fritid nu men i och med det har vi blivit latare också ;-). Jag har kommit av mig lite i mitt inredningsintresse. Antagligen beror det på att lägenheten, trots att det är en 5-rummare på 110 kvadrat, ändå känns mer begränsad i vad man kan och får göra. Lite har vi fixat efter överenskommelse med hyresvärden och någon gång i framtiden kanske jag får upp ångan och börjar blogga igen. Behåller väl bloggen tills vidare "just in case".


I april gjorde vi allvar av en dröm vi länge haft och skaffade en husbil. Vilken frihet! Vi har sedan dess varit till Dalarna (två ggr), Sundsvall (två ggr), Värmland, Norge, Tyskland, Danmark etc. Inte konstigt kanske att tiden inte verkar räcka till.


I brist på annat att visa sätter jag in ett (suddigt) foto på våra kära missar - det är inte lätt att samla alla på samma bild kan jag tala om. Edit (Eddan) till vänster är hittekatt och fyller 9 år iår. Viktor två från vänster är 19 år och har blivit så avtacklad och dålig så inom en snar framtid finns han nog inte hos oss längre :-(. Kajsa, nr tre från vänster, är Viktors dotter och hon är 18 år. Kajsa har börjat få ålderkrämpor hon också och har blivit vinglig i bakdelen. Jag mår jättedåligt över det faktum att även hon nog inte har ett fullvärdigt liv i och med detta och många av dygnets vakna timmar går just nu ut på att jag ska förbereda mig på ett liv med bara två av mina älskade missar :-(. Boris, längst till höger, är även han en vildkatt som flyttade in till oss som liten kattunge för två år sedan. Eddan och Boris är släkt med varandra och har kommit från en vildkattskoloni som vi stödmatade under många år när vi bodde i huset. Dessa två katter är ett strålande exempel på att även vildkatter kan bli tama för keligare individer har jag nog aldrig varit med om.

Ett stort TACK till er använt er av den här bloggen för att lämna kommentarer trots att det varit stiltje här inne. Vet inte om och när jag återkommer men bloggen får väl som sagt leva kvar tills vidare.

Kram till er alla