söndag 30 oktober 2011

Internationella champagnedagen!

I fredags, den 28 oktober, var det tydligen "internationella champagnedagen". Maken och jag som älskar champagne tog chansen att köpa en flaska. Det blev tyvärr inte att vi drack den i fredags men på lördagen fixade vi med räk- och laxsushi och så delade vi på en flaska Champagne de Pompadour Brut.

Sämre kan man ha det en regnig lördagskväll i oktober ;-)!

Kram från Anette

Tävling: Vinterjacka från Röhnisch!


Här i Norrland gäller det att klä sig ordentligt nu när vintern är på väg ;-). Jag är därför med och tävlar om en Sirius Jacket från Röhnisch i samarbete med bloggen Ett dussin pannor.

Så här lyder beskrivningen av jackan:
"Härlig, varm paddad jacka. Praktiska fickor fram med skön invändig fleece. Innerficka för mobil eller iPod. Vind- och vattenavvisande med extra värmande parti över axlarna, som vi kallar Sun System. Avtagbar huva, silvermetallknappar och 2-vägs YKK-dragkedja. Mjuka ribbade muddar håller värmen över handlederna. Tjusigt innerfoder med text. Snygg och funktionell på samma gång".


Sista tävlingsdagen är Söndagen 13 november.
s
Kram från Anette

torsdag 27 oktober 2011

Igår var ingen vanlig dag....


nej, det var min födelsedag ;-)....

Väldigt ojämn födelsedag men jag blev ordentligt firad ändå :-). Barnen och maken uppvaktade på säng med tårta, en vacker rosbukett och en rosdoftande body butter från Klinta. Firade lite även på kvällen med närmaste släkten och fick en jättefin jumbo tekopp, fina ljuslyktor i fattingmanssilver samt en fin krukväxt. Charmigast var ändå teckningen som min fyraårige systerson M hade ritat på presentpåsen. Gissa om den ska ramas in och sparas?!
Nu var det väl inte riktigt 10 år jag fyllde men man är väl inte äldre än man gör sig ;-).

Imorgon är det äntligen fredag igen.

Trevlig helg! Kram från Anette

lördag 22 oktober 2011

Miss Mette!


Bloggaren Miss Mette firar 100 000 besökare med en jättefin utlottning och naturligtvis är jag med på ett hörn och hoppas på tur ;-)!

Kram från Anette

"Sommaren" 2011

Efter att ha genomlidit flera regniga och kalla somrar tog vi i år det säkra före det osäkra och bokade in en resa till Medelhavet.
Vi hade planerat att åka med husbilen men då det såg ut att bli rätt dåligt väder långt ner i Europa så valde vi att åka till Turkiet två veckor i augusti. Barnen hade aldrig flugit förut så det var spännande. De älskar att bada och vi bodde på ett "splash"-hotell, dvs ett hotell med eget vattenland! Det var helt perfekt. Länk till hotellets hemsida: Grand Ucel
Nu nästan två månader senare är solbrännan i princip helt borta och jag skulle inte ha haft det minsta emot att sticka iväg till solen och värmen igen ;-)! Vi håller tummarna för att nästa sommar ska bli varm och skön och att vi får ta husbilen ut på många äventyr både långt bort och nära.
Kram från Anette

tisdag 18 oktober 2011

Think pink!


Jag vill naturligtvis också dra mitt strå till stacken och synliggöra Rosa Bandetkampanjen.
Skulle tro att jag inte är ensam om att ha släkt och/eller vänner som drabbats av bröstcancer.

För att hjälpa till med spridandet väljer jag därför att länka till tävlingen som Bloggmamman anordnar i samband med Apoteksgruppen. Tävlingen avslutas 23 oktober.

Kram från Anette

söndag 16 oktober 2011

Vinn presentkort från H&M


Jag tävlar hos Thousand Mil om ett presentkort på 1000 kronor från H&M.

Om jag hade turen att vinna skulle jag satsa på vinterkläder till barnen. Vi åker mycket skidor,
mest slalom, eftersom vi bor i Härjedalen med slalombackarna bara runt knuten så bra skidkläder är ett måste.

Nu håller jag tummarna ;-)!

Kram från Anette

Snart ett år....

sedan mitt förra inlägg!

Har inte riktigt kunnat göra mig av med bloggen trots att inspirationen inte har infunnit sig. Läser massor med bloggar och har varit sugen på att dra igång igen själv men har inte kommit till skott.

Nu har jag iaf börjat med att tipsa om en del tävlingar som jag har deltagit i så jag får väl försöka åstadkomma lite blogginlägg också igen framöver.

Vet inte vilken inriktning bloggen kommer att ha - eller om allt rinner ut i sanden igen men jag ska göra ett försök.

På återseende (hoppas jag ;-)).

Kram från Anette