torsdag 23 april 2009

Dunderklumpen!

dundeklumpen1

Barnen och jag har varit på teater Bardas familjeföreställning av Dunderklumpen. Jag vet inte vilka som hade mest roligt, skådespelarna på scenen eller vi i publiken!

dunderklumpen

Vilken härlig föreställning vi bjöds på. Skådespelartruppen består av psykiskt el fysiskt funktionshindrade och deras ledare. Man blir så glad för deras skull när man ser hur roligt de tycker att det är att spela teater.

dunderklumpen2

Det här är en föreställning jag verkligen kan rekommendera om ni har chansen. Jag tror att de bara turnerar i Jämtland/Härjedalen men vem vet………

Bilderna har jag helt fräckt lånat från deras hemsida: Teater Barda och jag hoppas att reklamen jag gjort kompenserar för “stölden” av bilderna.

7 kommentarer:

strömmas sida sa...

Vilken fin underhållning du har varit på. Har du filmen Dunderklumpen?
Jag kommer ju ifrån Dunderklumpens land och blir aldrig less på den filmen.

kram
strömma

strömmas sida sa...

Vad kul att ni har filmen. Titta på den och du kommer att bli så glad i sinnet av den *ler*. Min dotter har den och vi kollar den nu och då. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den filmen genom alla åren.
För x antal år sedan så jobbade jag på turistbyrån i Strömsund och vi fick åka upp till trakterna där filmen spelades in så vi skulle veta lite mera om den.
Mina föräldrar hade stuga på Öhn och jag åkte färja många gånger när Beppe också åkte den.

Synd på er bil att den inte är i ordning. Annars hade jag kanske kunnat få köpa den. Jag är ute efter en liknande. Volvo är bäst med säkerhet tycker jag och den jag har nu har krånglat med startandet ända sen jag köpte den och batteriet var nog dåligt hela tiden.

Nattkram
strömma

Kerstin sa...

Hej på dig!

Tack för kommentaren hos mig, roligt att du vill vara med och tävla! Det gör mig glaaad!

Ha en härlig dag! / Kerstin

Lallis - liv och leverne sa...

Vad kul med teater:)
Ha en fin fredag.
Kram Lallis

Monica sa...

Hej !!!!
Det ser läckert ut !!!!!
Tack snälla , för alla dina kommentarer..som dimper ner hela tiden.....de värmer......och utan dig,så skulle det nog vara bra tyst på nya bloggen.....
Kram på dig och trevlig helg !!!!
Monica

Lavendel & Romantik sa...

Hej tänk vad kul det var hela vår familjs bästa film, vi älskade den!!!! Helst när endumen inte kan sluta skratta..........Ha en trevlig helg Kram/Majsan

strömmas sida sa...

Flygrädd ska man nog inte vara om man ska till dom platserna *ler*.

Du har en Award att hämta hos mig.

kram
strömma