måndag 11 maj 2009

Ett säkert vårtecken!

… är väl när man åker på jordens dunderförkylning och blir sängliggande.

Var tvungen att gå hem tidigare från jobbet i fredags och har sedan knappt haft näsan ovanför täcket. Var till doktorn idag och han tyckte jag skulle hålla mig hemma någon dag till. På väg till läkarmottagningen gick jag en snabbsväng i trädgården för att se om jag kunde hitta några nya vårtecken. Pionen har kommit lite längre, häggen är på gång lite smått och gullvivorna blommar. P g a att det blåste blev bilderna tyvärr lite suddiga.

090510 collage

Nu längtar jag bara till att vi ska få orken tillbaka (hela familjen har varit sjuka i omgångar) och få fortsätta med renoveringen och pysslandet här hemma. När sommaren kommer vill man ju vara ute och då blir insidan av huset lidande igen.

 högtalare1 högtalare2 högtalare3 Inomhus finns det alltid saker att pyssla med. Jag sydde för ett tag sedan två högtalaröverdrag till köksradion. Ett gammalt örngott offrades och hos The Graphics Fairy hittade jag etiketterna som jag strök på “påsarna”.  Bara förkylningen ger med sig så ska symaskinen fram igen…..

9 kommentarer:

strömmas sida sa...

Hoppas du lyssnar på doktorns visa råd och tar det lugnt nu. Allt där hemma finns kvar till sen *ler*.

Härligt när det spirar och gror i rabatterna.

kram
strömma

strömmas sida sa...

Fy vad jobbigt för dig. Oftast känns det som man hostar som mest på nätterna också.
Hoppas du blir bra snart.

Ja, det är så rogivande att ha vatten inpå sig.

Nattkram
strömma

Monica sa...

Hej !!!!!
ta det lite lugnt nu,så kommer du igen lite piggare sedan........
Överdragen är ju helt super !!!!!
Vilken grej,det hade jag aldrig kommit på.....och ändå har jag mycet fantasi........men där klådde du mig allt......
Stor bamsekram,
Monica i Rom

Sveriges Gladaste Man sa...

Smart brud! Fodral så att man slipper dammiga jhögtalare. HAr ju några ålderstigna med spets försedda örngott liggandes. Skall förmedla idén till kvinnan så kanske hon kan tråckla ihop några till alla mina. Du har en rolig och fin blogg och visst är det väl onödigt att drabbas av förkylning nu när sommaren står utanför dörren? Ät lite finhacklad rå lök på en knäckemacka och drick några koppar varmt te med citron så skall du se att skiten försvinner. Kommer gärna tillbaka om jag får. Hittade dig hos en av mina bloggvänner "Food and Interiors"
kram och krya på dig.

Ovala Drömmar sa...

Nämen, så påhittigt med örngotten! Sött blev det med.

Ja du, vårförkylning är verkligen ett mindre roligt vårtecken. Jag är också sjuk :( Så urtrist när man bara vill vara ute och igång.

Hoppas du kryar på dig snart!!
Kram Veronica

ÄnglarumsMia sa...

Ja, tänk hur det är..... När doktorn säger att man ska vila - då är det legitimt. Håller med dig precis. Själv har jag känt att jag behöver vila, men med egen butik vet du så är det så mycket som ska till också vill jag inte "besvära" och plocka in personalen extra osv. Ja, så dumt, så dumt.
"Allt som vi behöver kommer till oss" och det är så sant som det är sagt - det kanske inte kommer på det sättet jag tror bara.
Hoppas du kryar på dig nu!

Åhh så fina högtalaröverdrag du gjort! Sådana skulle jag behöva också. Tycker det är så fult med högtalarna, men jag älskar musik. Det var en fin-fin idé *ler*

Ta dig nu den där välbehövliga vilan och passa på att njuta av den också. Det gör så himla gott i kroppen - JAG VET!!!!

Kram kram Mia

Anonym sa...

Stackare!om det är någon tröst är vi också dunderförkylda.

Krya dig!

Sjabbig men chic sa...

Men jädrar vilka söta överdrag! Tänk att man kan göra teknikprylar söta. Ska nog visa Uffe det där.
Vet du jag är också lite krimen men nu har jag skrivit och klagat så många gånger om mitt hälsotillstånd i min blogg så jag törs inte ens knysta om det.Jag menar jag behöver ju inte ge folk anledning att tro att jag är tokigare än vad jag faktiskt är. Men sängliggande?! Ajajaj, Eddan nu får du allt se till att ha varmt på fötterna och hålla huvudet kallt. Krya på dig!

Kram Lisa

Lavendel & Romantik sa...

Hej på dig du ser jag delar ut styrkekramar här är en till dig så blir du av med förkyldningen....Snygga kläder till högtalarna.....Tack för hälsningen till Oscar Ha det bra Kram/Majsan