torsdag 28 oktober 2010

Trondheim och tävlingar

(bild lånad från trondheim.no)

Det verkar inte bättre än att jag har lyckats åstadkomma ett av mina sporadiska och mycket sällsynta blogginlägg igen. Det hade ni inte räknat med ;-)!

Jag har hittat så många fina bloggtävlingar som jag ville tipsa om så därför har jag länkat till dem här i bloggen och tänkte att jag kan väl lika gärna lämna ett livstecken när jag ändå är här ;-)!

Maken och jag var till Trondheim förra helgen. Trondheim är vår favoritstad nr 1 och även en av vår närmaste städer (trots att staden ligger i Norge). Vi har lika långt ungefär till Trondheim som till vårt läns enda stad - Östersund. Det är ungefär 23 mil till bägge städerna. Tyvärr blir det liksom inte av att man åker till Norge så ofta som man skulle önska. Desto mysigare är det när man äntligen kommer iväg.

Vi har shoppat, ätit och druckit gott och vilat mycket. Jag har t om unnat mig en eftermiddagslur både fredag och lördag eftermiddag - det måste vara tantvarning va ?! ;-).

Vid hemkomsten på söndag kväll satt jag och läste lite bloggar. Upptäckte då att vi hade bott på samma hotell som en bloggerska vars blogg jag brukar läsa: http://www.tineskreativehjorne.com/

Trist att vi inte visste om varandra innan - det hade varit trevligt att prata lite med henne annars. Hon har en butik i Trondheim och nästa gång jag åker dit ska jag inte missa den: http://tinesshop.blogspot.com/

15 kommentarer:

Monica sa...

Hej !!
Välkommen tillbaka !!
Försvinn nu inte igen....
Härlig bild, härlig semester har du haft...
måste kolla in blogg och shop..
Kram på dig,
Monica

tinemor sa...

He, he
Så gøy du linker :-))
Ja, nei ingen hotellferie denne helgen, bare jobbe, jobbe, jobbe....
Men håper ikke det blir så lenge til neste gang!
Gi lyd når du kommer til Trondheim igjen da!!
Klem/Kram

Norrfrids Eija sa...

Vilka vyer du bjuder på redan i din header! Trondheim har vi inte hunnit besöka ännu, men Norge hägrar nästa sommar för denna familj!
Allt gott till dej,
Eija

Daniel sa...

ååh Trondheim, inte varit där sedan typ 1989. Nostalgi!:)

Unknown sa...

Nu ligger vinnaren av chokladfontänen upp! Kika in och se om det var du som vann! Tack för ditt deltagande, var gärna med i framtiden!

Unknown sa...

Nu ligger vinnaren av chokladfontänen upp! Kika in och se om det var du som vann! Tack för ditt deltagande, var gärna med i framtiden!

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Maliva`s verden sa...

Hei FB-venn;o) Takk for hyggelig hilsen inne hos meg..og ikke minst at du har lagt en link til min give-away. Håper lykken treffer deg. Klem fra Maliva

Monica sa...

Hej !!
Tittar bara in o säger hej o önskar dig en härlig helg !!
Hoppas allt är väl,
kram,Monica

strömmas sida sa...

Kikar in och önskar dig en fin 2:a advent.
Hoppas allt är bra med dig.

kram

strömma

NIB sa...

Hei hei! Du vant vår lille nøtt, da du kommenterte på at vi hadde vært på besøk hos Mias landliv:) Håper du har en adresse, så skal vi sende en hilsen fra oss NIB jentene:)

Solveig

Unknown sa...

Vill bara sända dig en varm vinterkram!!!!/ Petra E

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad härligt med en tripp till Trondheim!
Ha en fin dag!
Kram/Lena

Lavendel & Romantik sa...

Hej gumman är det bra med dig.Önskar dig/er en god fortsättning. Kram/Majsan

♥ Franska Liljan ♥ sa...

Hejsan!

Roligt att du gillade blommorna du fick :-) Försöker ge mina bloggvänner lite vår i hjärtat :-)

Härlit tripp du gjort! Ska nog åka dit :-)'
kram Helena /franska liljan

Bodil sa...

vad mysigt det lät, jag har aldrig varit i Norge. Men en dag ska jag åka dit och dra med mig min lilla familj. Vad synd att du inte visste om den andra bloggerskan.
Ha en fin onsdag.
Kram Bodil.