onsdag 4 april 2012

Glad Påsk?

Har jobbat sista dagen innan påsk och det ska bli skönt med tio dagars ledighet. Det är ovanligt lite snö här för årstiden men den räcker nog över påskhelgen i alla fall så att vi hinner med lite skidåkning.

Tyvärr har vi fått tråkiga nyheter idag. Vår 11-åriga katt Edit (Eddan) har fått juvertumörer och provsvaret vi fick idag visade att de sannolikt är elakartade. Har bokat tid för operation men tankarna vandrar nu hit och dit vilket som är bäst för henne. Gör man rätt i att operera trots att det inte finns några garantier att operationen hjälper? Enligt veterinären kan en ev operation till och med innebära en försämring om det är så att hon har metastaser som inte märks vid operationen. Är det kanske bättre att saken bero och låta henne få en fin sista tid tillsammans med oss? Ingen vet hur aggressiva tumörerna är. Hon kanske t om har flera år kvar (fast det är väl önsketänkande tyvärr).

Jag antar att påskhelgen kommer att gå åt till att vi i familjen diskuterar saken fram och tillbaka, gråter en skvätt tillsammans och förhoppningsvis kan komma till ett beslut som vi känner oss nöjda med.

Kram från Anette

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Vad jobbigt för er att måsta ta ett sånt beslut om er fina katt.

Hoppas ändå att din påsk varit bra och att du kunnat njuta av ledigheten.

kram
Ingrid

elsaanette sa...

Ja, Funäsdalen var verkligen fantastiskt!
Det var vårat första besök där men definitivt inte det sista :)

Usch och fy, lider med er!
Hoppas att allt löser sig till det bästa!

varma kramar

Ingrid sa...

Er magkänsla är nog rätt..man ska ju lyssna på den *ler*. Ni lever ju nära er katt och ser och känner vad som är bäst för henne. Men säkert inte mindre jobbigt för er ändå.

Kram
Ingrid

Salong Barock sa...

Hej hej :)
Vill bara tipsa om en tävling som vi har i bloggen där du kan vinna en valfri stylingprodukt från Matrix Design Pulse!
Länk till tävlingen: http://www.salongbarock.se/blogg/2012/04/dags-for-en-bloggtavling/

MVH Salong Barock
- Din frisör i Sundsvall