söndag 5 oktober 2008

Köket
Vi har fått nya köksstolar och ett köksbord av makens lillebror med sambo. Bordet var blått och stolarna grundmålade vita så de fick ny färg. Kökssoffan, som vi haft sedan tidigare, var ljusblå Den kommer från min farfars bror som snickrat den själv. När alla möblerna fick samma färg passar de jättebra ihop trots att det är tre olika modeller.
Stolarna är bara fyra stycken och vi skulle ha behövt några extra. Jag har tyvärr inte sett den här modellen någon annanstans så det kanske blir svårt att få tag på likadana.


Den fula gula furulisten i bakgrunden ska bli vit eller ljusgrå bara tiden ville räcka till. Likaså den blå panelen. Eftersom panelen går igenom köket, hallen, korridoren utanför sovrummen samt barnens lekrum så är det ett jätteprojekt som vi har skjutit framför oss länge nu.

1 kommentar:

Tårtsmulan sa...

God morgon!

Hur står det till uppe i Härjedalen, har ni fortfarande snö eller har den hunnit töa bort?

Vilket fint köksbord och fina stolar ni fick och soffan är underbar, roligt att ha minnen som en äldre släkting själv har tillverkat.

Det kommer bli fint när listen och panelen blir målade men det låter som ett riktigt jätteprojekt. Ni får dela upp målandet i små etapper så ska ni se att det snart är gjort :)

Vilka fina bilder du har lagt upp på era katter :)

Önskar dig en trevlig måndag (vart tog helgen vägen???)

Kram!