lördag 7 mars 2009

Tävlingar och pjäxproblem

Idag har jag idkat friluftsliv så till vida att jag varit runt i flera skiduthyrningar och provat pjäxor. Det är inte helt lätt. Anledningen till att jag slutade med skidåkningen för 20 år sedan var att jag fick så ont i fötterna när jag åkte. Det misstaget ska jag inte försöka göra om utan nu går jag mycket vetenskapligt till väga och tänker inte köpa första bästa par. Lördagar är bästa pjäxprovardagarna för då finns det mest att välja på i butikerna. Detta beror på att stugor och hotell ofta har byte på lördagar och förråden är fyllda i väntan på nästa veckas skidåkare.

Tills jag har fått tag på pjäxor som känns bra nöjer jag mig med att sitta inne och läsa bloggar.

Har hittat några fina tävlingar som jag tänkte tipsa om:

Hos Lilla huset på prärien kan man vinna ett fönsterkit från Speedheater . Eftersom vi funderar på att bygga om vår veranda och har ett gäng gamla fönster stående hoppas jag verkligen på tur i den här tävlingen!
Ragnhild med bloggen Crème de la crème lottar ut ett fint badrumsset. Lite extra lyx till badrummet skulle också sitta fint :-)!

2 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Hoppas du får tag i ett par skön pjäxor, inte för att det är dumt att sitta inne och blogga men det kan ju vara kul att åka skidor också.
Ha det gott Marie:)

Borta bra men hemma bäst sa...

God morgon vännen!

Jag hoppas att du hittar ett par pjäxor som sitter skönt på fossingarna. Är det på längden eller utför du åker? Själv har jag aldrig stått på ett par slalomskidor så här är det på längden för hela slanten :) Nu är det många år sedan vi åkte upp på vintern och skidade men ajajaj så ont i sidan av fötterna jag hade de första dagarna.

Kram Åsa