tisdag 21 februari 2012

Hjärtat i halsgropen!

bild lånad från internet

Idag var det nära ögat! Var ute och körde bil och kom till en kurva som jag vet är lurig, har kört den vägen tusentals gånger tidigare så jag känner till den här speciella kurvan. Idag fick jag helt plötsligt sladd på bilen. 
Kör fyrhjulsdrivet så väghållningen brukar vara mycket bra men nu har det blåst och snöat och vägen var spårig och väldigt isig. Det blev några slängar hit och dit + att jag snurrade med bilen ett par - tre varv innan den slängde in i en snöplogkant! 

Hade jag fått möte där i kurvan så hade det kunnat sluta med katastrof. Varken jag eller en ev mötande bil skulle ha haft en chans att väja undan :-(! Mötte flera bilar både före och efter händelsen men just när jag fick sladd kom det inte en enda bil. Det måste väl vara sådant som kallas änglavakt!

Kram från Anette

9 kommentarer:

strömmas sida sa...

Vilken himla tur att du hade änglavakt. Men det är nog så skrämmande ändå och fort går det när det bär iväg fel.

Jag har ny blogg och skriver inte mera i den andra...
http://ingridchristina.bloggplatsen.se/

Jag kan inte kommentera hos dig från den nya blogge..det finns för få alternativ med bloggar. Det fattas ett alternativ hos dig att klicka i.

Välkommen till min nya och kanske det går att fixa i din så jag kan kommentera hos dig.

Det var så mycket strul och tjaffs så jag tröttnade på den andra.

kram
Ingrid

mamma lycklig sa...

Puuuuuu, blir alldeles kall. Du måste ha haft ett helt koppel änglar som vakade över dig. Det är gjort på ett ögonblicks verk, det spelar ingen som helst roll hur många gånger man kört på vägen. Glad att det gick bra för dig till slut.;o)
Vi var i Funäs förra vecka då vi hade sportlov. Måste säga att vi hade super tur med vädret. För man vet av erfarenhet att det kan vara svinkallt just sportlovsveckan.
Vill önska dig lycka till i tävlingen, kul att höra ifrån dig.
Kram kram Nettan

strömmas sida sa...

Det är när man ska välja identitet när man kommenterat, som det fattas där man kan klicka i namn och webplats. Kanske fler stött på samma problem här? Kanske det går fixa i inställningarna med kommentarer? Nu är jag jobbig med dig :-).

http://ingridchristina.bloggplatsen.se

kram

Maria (www.marvelicious.blogg.se) sa...

Vinnaren har nu utsetts i min Dove-tävling. Gå in och se om du blev den lyckliga :) http://marvelicious.blogg.se/2012/march/vinnaren-i-dove-tavlingen.html#comment

strömmas sida sa...

Hej hopp

Nu kollade jag på min gamla bloggs inställningar..och där med fliken Kommentarer..så finns olika att klicka i. Man väljer om bara vissa får kommentera eller alla.

Vem kan kommentera?
Samtliga - inkluderar anonyma användare
Registrerade användare - inkluderar OpenID
Användare med Google-konton
Endast medlemmar i denna blogg

Önskar dig en finfin helg

Ingrid

Ingrid sa...

Tadaaaaa...nu gick det ju hur bra som helst att kommentera här :-).
Men jag var besvärlig för dig med det *S*.

Härligt att ni också har busiga planer sen när ni blir själva. Livet ska ju levas och se möjligheterna till det man vill göra.

Kram
Ingrid

Ingrid sa...

Eftersom jag skrivit så få kommentarer här, så tänkte jag kika in med en hälsning till dig *S*.

Hoppas du haft en bra vecka.

kram

Ingrid

Ingrid sa...

Kikar in och önskar dig en fin helg.
Har ni nån snö kvar i backarna?
Här har det tinat jättemycket nu.

kram
Ingrid

Bitte sa...

Men du, där kan man verkligen prata om änglavakt! Vilken otäck händelse, vad skönt att allt ändå gick "bra". Bra och bra, det är aldrig rolig när sånt händer. Det är ett förrädiskt före just nu!

Jag läste också om alla tråkigheter som drabbat er by, hoppas nu att oturen vänder och att det blir en bra vår och sommar.

Vad roligt att du vill vara med i utlottningen, lycka till! :-)

Många kramar
Bitte